Onze Missie
‘Samen sterk in technisch werk’
Wij staan bekend om onze flexibiliteit, no nonsens aanpak en ons ervaren team. Persoonlijk contact staat bij ons centraal.

Onze visie
‘Onze kracht ligt bij het matchen van vraag en aanbod in de technische branche. Wij hebben een groot netwerk, ruim 25 jaar ervaring en goede arbeidsvoorwaarden. Dit willen wij doen in heel Nederland. Onze missie is pas volbracht als de klant én werknemer tevreden zijn.’

Benieuwd naar wat wij doen? 
Bekijk hier onze video!

Team Voltec Detachering

Lucien Dil – Directie
E-mailadres: lucien@voltdetachering.nl
Mobiel nummer: 0619647088

In 2012 heb ik Volt Detachering opgericht.
Sinds 1993 ben ik werkzaam in de uitzend- en detachering branche.

De belangrijkste waardering krijg ik van de jongens die voor ons werken. Als ze blij zijn, goede klussen krijgen. Ook is het leuk om complimenten vanuit de klant te krijgen. Dat geeft mij de drive om dit werk te doen

Tony Siwalette – Directie 
E-mailadres: tony@voltdetachering.nl
Mobiel nummer: 0612218727

Gevoed vanuit mijn passie voor Techniek om mensen te ondersteunen in het bereiken van hun doelen, ben ik afgelopen jaren freelancer actief geweest als technische Manager , jobhunter, adviseur detacheringen, consulent en trainer.

Mijn kracht ligt in combinatie van pure menselijkheid, geloof in ieders talenten en kwaliteiten, verkoop gedrevenheid, oog voor detail, resultaatgerichtheid en een sterk dienstverlenende instelling.

Bart Stam – Directie
E-mailadres: bart@voltdetachering.nl
Mobiel nummer: 0611132951

Bijna 20 jaar geleden ben ik gaan werken in de uitzendbranche. Eerst ICT-ers, daarna midden-en hoger kader personeel en later techniek. Hier bleek mijn passie te liggen. Met veel plezier zorg ik er dagelijks voor dat onze medewerkers en opdrachtgevers tevreden zijn.

Het werken met mensen is voor mij het leukste wat er is! 

Al mijn collega’s delen dit met mij en dat maakt Volt een bedrijf waar jij ook graag wilt werken!

 Katinka van Putten – Accountmanager 
E-mailadres: katinka@voltdetachering.nl
Mobiel nummer: 0647947701

Sinds 2000 ben ik werkzaam in de uitzendbranche in de techniek. Sinds november 2017 ben ik werkzaam voor Volt. Werken in de uitzendbranche is leuk, afwisselend en nooit saai.

Ik vind het prettig om in een dynamische omgeving te werken waarbij ik constant schakel tussen diverse werkzaamheden. Hierbij ga ik gestructureerd en planmatig te werk zodat ik het overzicht behoud om zodoende tot een goed eindresultaat te komen.
Ik vind het belangrijk om hierbij zoveel als mogelijk rekening te houden met de belangen van alle betrokken partijen.

Marcella Out-Hollander – Accountmanager

E-mailadres: marcella@voltdetachering.nl
Mobiel nummer: 0615449638

Ik werk voor de vestiging Noord Holland. Ik ben 14 jaar geleden begonnen met werken bij een van Nederlands grootste technische detacheerder.
Ik vind het leuk om met mensen te werken. Werken in de techniek is afwisselend en interessant. 

Geen dag is hetzelfde, dit houd je scherp en de uitdaging blijft.
Ik streef ernaar om altijd de juiste kwaliteit te leveren voor beiden partijen. Door mijn ervaring en kunnen weet ik de goede match te maken. Zodat ik met beiden partijen een tevreden relatie onderhoudt.

Mijn motto is “afspraak is afspraak!

Voltec Detachering | Logo

Carlos Alexandre – Accountmanager

E-mailadres: carlos@voltdetachering.nl

Mobiel nummer: 0630311652